АгроСофт ::: автоматизація бухгалтерського обліку
Navigation
Sign In
Enter Email or Username

Password



Not a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
Forum Threads
Latest Articles
Інформація
Наші контакти

Контакти

Директор
тел. (0432) 46-63-49


Фінансовий відділ
тел. (0432) 57-31-12


Відділ обслуговування
тел./факс (0432) 46-17-40
тел. (0432) 46-63-49  
  (097) 099-66-85
  (063) 288-54-49
  (066) 513-24-38

e-mail: servise@agrosoft.com.ua

Регіональний представник

ФОП Лебеда Володимир Петрович
тел. (0432) 57-31-12

e-mail: agrosoft@ukr.net
свідоцтво платника ЄП
витяг для платника ЄП
свідоцтво ЄДР

Регіональний представник

ФОП Шило Сергій Володимирович
тел. (044) 383-18-72
 моб. (097) 579-27-93,
        (066) 764-33-07,
        (063) 906-41-88,
       ----------------
        (050) 988-63-85,
        (063) 804-98-29,
       (096) 401-53-93

e-mail: agrosoft@email.ua
свідоцтво платника ЄП
свідоцтво ЄДР
витяг з ЄДР *

АгроСофт рекомендує
View Thread
 Print Thread
Відгуки користувачів
metodist
На прохання компанії "АгроСофт", задля поширення інформації для нових користувачів, прокоментувати свій досвід використання програми «АС-Фінплан» відгукнулися два розпорядники бюджетних коштів.

Quote

..."Для полегшення обробки інформації, підвищення її точності, надійності збереження даних та оперативності доведення до підлеглих установ в Управлінні охорони здоров'я та курортів Вінницької облдержадміністрації замовило розробку програмного продукту «АС-Фінплан» у компанії МППВКФ «АгроСофт» (м. Вінниця).
Даний програмний продукт був розроблений, встановлений на 2 робочих місця і успішно працює з 2007 року.
Переваги роботи з «АС-Фінплан» полягають в оперативності роботи програми, налагодженні обміну даними через мережу Інтернет з підпорядкованими установами, якості контролю використання бюджетних коштів.
Крім вищевказаних функцій завдяки програмі налагоджений та відпрацьований експорт інформації в автоматизовану систему Державного казначейства України.
Реалізовано експорт розподілів виділених асигнувань та змін до кошторисів за загальним та спеціальним фондами у електронному форматі, що дозволяє органам ДКУ оптимізувати прийом відповідних даних та знизити працезатрати як головного розпорядника, так і ДКУ і підвищити оперативність роботи галузевого управління.
Не зважаючи на значний обсяг даних та багатофункціональність система «АС-Фінплан» показала себе надзвичайно простим програмним забезпеченням, що не потребує особливих вимог ні від користувача, ні від апаратного складу комп'ютера.
Централізована взаємодія користувачів «АС-Фінплан» не перешкоджає системі використовувати децентралізовану базу даних зі збереженням проміжних даних на зовнішньому сервері. Це дозволяє працювати із нею будь-коли за бажанням і змогою користувача як в режимі віддаленого обміну даними, так і за відсутності як прямого виходу у мережу Інтернет або без нього (з використанням для передачі інформації зовнішніх носіїв даних). Тобто, кожен користувач є автономним і не впливає на взаємодію інших.
В програмному забезпеченні приділена увага системі захисту інформації. Функції «АС-Фінплан» чітко розмежовані задля недопущення зміни даних, створених на різних рівнях доступу або випадкового дублювання операцій через виконання дій не властивих рівню відповідного користувача. Доступ до даних, що знаходяться на транзитному сервері мають лише ті користувачі, для яких вони призначені. А механізм архівування забезпечує створення резервних копій бази даних на випадок непередбачуваних ситуацій.
Поряд з цим головною перевагою «АС-Фінплан» є механізм централізованої синхронізації даних з допомогою мережі Інтернет, завдяки якій усі учасники бюджетного процесу на місцевому рівні завжди отримують оперативні дані виконання кошторисів та змін до них. Підпорядковані управлінню заклади відтепер мають змогу за лічені хвилини з'ясувати ситуацію із затвердженням очікуваних змін до своїх кошторисів, надходженням фінансування тощо.
З самого початку стало помітно наскільки спрощується і прискорюється обробка даних, пов'язаних з індивідуальними кошторисами. Скоротилася кількість особистих візитів та телефонних дзвінків для вирішення поточних питань. Звітні форми стандартизувалися і завжди відповідають актуальному стану законодавства.
Результатом впровадження «АС-Фінплан», стає не лише покращення ходу бюджетного процесу (пряма ціль проекту), а й якісна зміна роботи безпосередніх його учасників. Функціонування системи сприяє розвитку інформатизації у мережі закладів, що взаємодіють через неї.
Організуються та розширюються можливості якісного доступу до мережі Інтернет, підвищується загальна комп'ютерна грамотність користувачів і формуються навички використання переваг глобальної всесвітньої мережі у своїй професійній діяльності."

Начальник відділу фінансування і економіки,
бухгалтерського обліку та звітності
Управління охорони здоров'я та курортів Вінницької ОДА

І. В. Шевчук



Quote


..."Для полегшення обробки інформації, підвищення її точності, надійності збереження даних та оперативності доведення до підлеглих установ в Головному Управлінні охорони здоров'я було прийнято рішення застосувати розробку «АС-Фінплан» компанії МППВКФ «АгроСофт» (м. Вінниця).
Роботи з допомогою програмного забезпечення було розпочато в середині 2009 року. В Управлінні створено 4 робочих місця, користувачі яких працюють з однією базою даних.
З січня 2010 року налагоджено обмін даними з допомогою мережі Інтернет з переважною більшістю підлеглих установ.
Крім планування та обміну даними з підлеглими установами налагоджений та відпрацьований експорт інформації в автоматизовану систему Державного казначейства України.
Реалізовано експорт розподілів виділених асигнувань та змін до кошторисів за загальним та спеціальним фондами у електронному форматі, що дозволяє органам ДКУ оптимізувати прийом відповідних даних та знизити працезатрати як головного розпорядника, так і ДКУ.
При всій комплексності і об'ємі даних система «АС-Фінплан» показала себе надзвичайно простим програмним забезпеченням, що не потребує особливих вимог ні від користувача, ні від апаратного складу комп'ютера.
Не зважаючи на централізовану взаємодію користувачів «АС-Фінплан», сама система використовує децентралізовану базу даних із збереженням проміжних даних на зовнішньому сервері. Це дозволяє працювати із нею будь-коли за бажанням і змогою користувача як в режимі віддаленого обміну даними, так і за відсутності як прямого виходу у мережу Інтернет, так і взагалі без нього (з використанням для передачі інформації зовнішніх носіїв даних). Тобто, кожен користувач є автономним і не впливає на взаємодію інших.
В програмному забезпеченні приділено увагу системі захисту інформації. Функції «АС-Фінплан» чітко розмежовані задля недопущення зміни даних, створених на різних рівнях доступу або випадкового дублювання операцій через виконання дій не властивих рівню відповідного користувача. Доступ до даних, що знаходяться на транзитному сервері мають лише ті користувачі, для яких вони призначені. А механізм архівування забезпечує створення резервних копій бази даних на випадок непередбачуваних ситуацій.
Поступово ми оцінили допомогу системи «АС-Фінплан» у якісному плануванні бюджету і легкість потім вносити будь-які коригування. Але головною перевагою «АС-Фінплан» є механізм централізованої синхронізації даних з допомогою мережі Інтернет, завдяки якій усі учасники бюджетного процесу на місцевому рівні завжди отримують оперативні дані виконання кошторисів. Підлеглі управлінню заклади охорони здоров'я відтепер мають змогу за лічені хвилині з'ясувати ситуацію із затвердженням очікуваних змін до своїх кошторисів, надходженням фінансування тощо.
З самого початку стало помітно наскільки спрощується і пришвидшується обробка даних пов'язаних з індивідуальними кошторисами. Скоротилася кількість особистих візитів та телефонних дзвінків для вирішення поточних питань. Звітні форми стандартизувалися і завжди відповідають актуальному стану законодавства.
Результатом впровадження «АС-Фінплан», стає не лише покращення ходу бюджетного процесу (пряма ціль проекту), а й якісна зміна роботи безпосередніх його учасників. Функціонування системи сприяє розвитку інформатизації у мережі закладів, що взаємодіють через неї.
Організуються та розширюються можливості якісного доступу до мережі Інтернет, підвищується загальна комп'ютерна грамотність користувачів і формуються навички використання переваг глобальної всесвітньої мережі у своїй професійній діяльності."
Головний бухгалтер відділу економіки
фінансів та бухгалтерського обліку
Головного управління охорони здоров'я Київської ОДА

Г. І. Пономаренко



Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до цієї теми відгуків. Якщо Ви маєте думки, які хотіли б передати користувачам, що шукають програмне забезпечення для автоматизації процесу фінансування та бюджетування, залишайте їх тут. Вітається взагалі будь-який відгук - як позитивний, так і негативний. Головне - сформулювати більше одного речення і по можливості аргументувати свою позицію. Це допоможе читачам скласти уявлення про "АС-Фінплан" і прийняти рішення про доцільність його використання.

Edited by metodist on 19-10-2010 14:46
 
metodist

Quote

Департамент економіки, фінансів і бухгалтерської звітності Міністерства охорони здоров'я України, ознайомившись із інформацією про програмне забезпечення автоматизації фінансово-господарської діяльності закладів охорони здоров'я місцевого підпорядкування "АС-Фінплан" розроблене МПП ВКФ "АгроСофт", повідомляє таке.
Враховуючи нагальну потребу автоматизації фінансово-господарської діяльності бюджетних закладів охорони здоров'я як державного так і місцевого підпорядкування, Департамент позитивно сприймає зусилля розробників програмного забезпечення, направлені на вирішення цієї проблеми.
Зважаючи на схвальні відгуки представників Управління охорони здоров'я та курортів Вінницької обласної державної адміністрації та Головного управління охорони здоров'я Київської обласної державної адміністрації стосовно досвіду використання програмного забезпечення "АС-Фінплан", Департамент підтримує ініціативу розробника щодо залучення ним нових клієнтів шляхом надання знижок на ліцензії та сервісне обслуговування зазначеного програмного забезпечення, при цьому Департамент констатує, що вибір конкретного програмного продукту здійснюється кожним окремим закладом охорони здоров'я самостійно, з урахуванням відповідних вимог чинного законодавства.
Разом з тим Департамент повідомляє, що поширення ним будь-якої інформації, що може бути розцінена як реклама окремого продукту або виробника, суперечить чинному законодавству.

Директор Департамента економіки,
фінансів і бухгалтерської звітності

О. І. Левицький
 
Jump to Forum