View Thread
Upgrade PHP-Fusion
|
|
kot2007 |
Posted on 26-05-2008 14:40
|
![]() Адміністратор ![]() Posts: 344 Joined: 14.09.07 |
Пропоную тему для розгляду процедури оновлення CMS PHP-Fusion та пов'язаних з цим питань, проблем тощо |
|
|
kot2007 |
Posted on 26-05-2008 14:55
|
Ну і для початку, таке запитання: На даний час я користуюсь версією 6.01.15, але постійно слідкую за розвитком 7 версії. Останнім часом бачу, що майже всі ресурси, що підтримують Fusion вже перейшли на нову версію. Я пробував ще альфу, днями переглянув бету, але все-одно оновлення для мене виглядає сумнівним ділом. Правда я тестував на готовому продукті ![]() |
|
|
Programmer |
Posted on 26-05-2008 15:08
|
![]() Адміністратор ![]() Posts: 150 Joined: 14.01.08 |
Ти вважаєш що в нас тут є хтось крім тебе хто користується PHP-Fusion, чи має хоч якесь уявлення про що мова? ED ![]() |
|
|
kot2007 |
Posted on 26-05-2008 15:42
|
Ну чого ж так песимістично? ![]() ![]() |
|
|
kot2007 |
Posted on 22-07-2008 14:22
|
Спробував PHP Fusion 7 RC2. Ну що ж, вже краще. Система працює помітно стабільніше. Спробував перевести робочий сайт. В принципі, тепер це можливо. Звичайно, ще виникає багато питань по локалізації (особливо українській) та додаткових модах. Можна було б "пройтися рашпілем" та підкоригувати, але, мабуть, передчасно. Почекаю хоча б фінального релізу. Але й після того поспішати з переходом на нову версію не буду, оскільки на 7 Fusion ще надзвичайно мало тем оформлення, а переписувати улюблену тему самостійно не дуже хочеться ![]() |
|
|
kot2007 |
Posted on 11-03-2009 14:43
|
Ось так за турботами закинув ведення своєї теми на цьому Форумі... ![]() Хоча ніхто до цього часу не приєднався до обговорення, за кількістю переглядів видно, що цікавість до даного матеріалу є. Так ось, щодо переходу на сьому версію: переходити точно можна. Вже є достатній досвід у мережі, виправлено "дитячі" помилки тощо. Між іншим, даний сайт обслуговую я, і перехід було зроблено з 1 січня 2009 року. Процес переведення бази даних не надто складний. Ось основні 10 кроків: 1) зробити повну копію усіх файлів з серверу (на всякий випадок) 2) відключити усі нестандартні плагіни та панелі 3) створити архів бази 4) видалити усі файли з серверу та встановити "чистий" Fusion шостої версії 5) завантажити з архіву базу даних, перевірити результат 6) виконати оновлення з шостої на сьому версію 7) створити архів бази 8) видалити усі файли з серверу та встановити Fusion сьомої версії 9) завантажити з архіву базу даних 10) перевірити та налаштувати усі компоненти Особиста порада: перед виконанням усіх дій ретельно продумайте бажаний результат. Тобто, потрібно знайти необхідну локалізацію та заміну усім плагінам і панелям. Зараз уже їх багато, але ще не все доступно. Також зауважте, що теми оформлення старі теж не підійдуть і потрібно або змиритися зі стандартними, або шукати нові, або адаптувати старі версії для нової платформи. |
|
|
misha |
Posted on 01-09-2010 02:49
|
![]() Новенький ![]() Posts: 6 Joined: 23.09.09 |
Як там просувається тестування нової версії? Недоліків не знайдено? Варто спробувати оновитись? ![]() |
|
Jump to Forum |