АгроСофт ::: автоматизація бухгалтерського обліку
Navigation
Sign In
Enter Email or Username

Password



Not a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
Forum Threads
Latest Articles
Інформація
Наші контакти

Контакти

Директор
тел. (0432) 46-63-49


Фінансовий відділ
тел. (0432) 57-31-12


Відділ обслуговування
тел./факс (0432) 46-17-40
тел. (0432) 46-63-49  
  (097) 099-66-85
  (063) 288-54-49
  (066) 513-24-38

e-mail: servise@agrosoft.com.ua

Регіональний представник

ФОП Лебеда Володимир Петрович
тел. (0432) 57-31-12

e-mail: agrosoft@ukr.net
свідоцтво платника ЄП
витяг для платника ЄП
свідоцтво ЄДР

Регіональний представник

ФОП Шило Сергій Володимирович
тел. (044) 383-18-72
 моб. (097) 579-27-93,
        (066) 764-33-07,
        (063) 906-41-88,
       ----------------
        (050) 988-63-85,
        (063) 804-98-29,
       (096) 401-53-93

e-mail: agrosoft@email.ua
свідоцтво платника ЄП
свідоцтво ЄДР
витяг з ЄДР *

АгроСофт рекомендує
View Thread
 Print Thread
Цікаве
Programmer
Не бачу жодної. Може я дальтонік?
А яка відповідь вірна?
 
metodist
Треба з правильного кута дивитися Smile Бажано чітко перепендикулярно до екрану, бо збоку секрет ламається Smile
 
kot2007
Українці - щира нація. Радіти по справжньому у нас вміють вже змалку!
agrosoft.com.ua/myimages/fun/ukr_swed.gif

(для тих хто в танку, на фото - реакція юного вболівальника на гол футбольної збірної України у її першому матчі під час Євро 2012)
 
kot2007
Тортика не бажаєте скуштувати?
agrosoft.com.ua/myimages/fun/scull_pie.jpg
 
metodist
Микола Азаров 16 жовтня 2012 року приїхав на Запорізький автомобілебудівний завод, щоб поспілкуватися з робітниками. Під час бесіди прем'єр заявив, що середня заробітна плата в Україні становить 3,5 тисячі гривень, чим викликав сміх у присутніх. Глава уряду здивувався такій реакції і поцікавився у людей, скільки вони заробляють.

Один з робітників повідомив прем'єру, що його зарплата становить 1,5 тисячі гривень.«Значить, ви працює неповний робочий день», - сказав Азаров. Однак робочий заявив, що працює повний день.
Після цього прем'єр кинув: «Не повний!» І перевів розмову на іншу тему.
 
metodist
Відведіть дитину до школи і через п'ятнадцять років вона стане комп'ютерним спеціалістом. Подаруйте дитині планшет - і через п'ять місяців вона стане хакером.

Думаєте, перебільшення? А от дещо подібне показують результати, отримані з експерименту в Ефіопії http://www.technologyreview.com/news/...hemselves/ .

Організація OLPC (One Laptop Per Child), що відома розробкою наддешевих комп'ютерів для навчання дітей у країнах, що розвиваються, провела цікавий експеримент у двох селах Ефіопії.

Туди завезли близько тисячі планшетів Motorola Xoom із сонячними елементами живлення і просто залишили їх у нерозпакованих коробках.

Щоб краще зрозуміти ситуацію, варто зазначити, що жителі цих сіл у буквальному розумінні жодного разу в житті не бачили написаного чи надрукованого слова, не кажучи вже про їх самостійне вміння читати і писати.

Так от, планшети лежали вимкненими у запакованих коробках і мали попередньо встановлені програми для стеження за використанням пристроїв.

Десь через чотири хвилини хтось із дітей не лише дістав планшет, але й зумів його ввімкнути. Через п'ять днів кожна дитина в середньому запускала і використовувала 47 програм щоденно. Через два тижні по селу вже співали пісеньку англійською мовою, яку вони знайшли на планшеті. А через п'ять місяців діти змогли навіть ввімкнути фотокамеру, яку чомусь (не навмисне) забули активувати в Android.

Загалом, стаття про те, що створювати традиційні школи та проводити в них уроки по вивченню мови і арифметики, принаймні у країнах, що розвиваються, не найбільш оптимальна стратегія. Діти із допомогою комп'ютерів швидше і самостійно навчаються багатьом речам, навіть якщо їм нічого не пояснювати. А після цього вони навіть навчають дорослих. Наприклад, відомі випадки, коли діти навчали дорослих писати і читати, після того, як трохи самі розбиралися з цим.
 
kot2007
Із серії - не намагайтеся повторити це у реальному житті Cool

 
kot2007
Сьогодні відбудеться поєдинок з боксу між Воломиром Кличком та поляком Маріушем Вахом. До Гамбургу, де проводитиметься бій, пообіцяв приїхати вболівати за нашого боксера відомий кіноактор Сильвестр Сталлоне.
Така увага голівудської зірки приємна, але дивлячись на це фото, здається, що в очах братів так і читається "А не такий ти і крутий, Рембо..." :

agrosoft.com.ua/myimages/fun/stallonevsbrothers.jpg
 
Programmer
http://www.facebook.com/photo.php?v=1...5915581224
 
kot2007
Власноруч роздрукувати листівку чи навіть фото до сімейного альбому для вас уже звична справа? А як щодо будинку?

Допоки усі звикли, що 3D принтери досить рідкісна річ, з допомогою якої можна створювати різні дрібнички, на зразок, іграшкових фігурок, ручок, чашок тощо. Ну, хіба ще у медицині намагаються друкувати людські тканини чи навіть деякі частини тіла.

agrosoft.com.ua/myimages/fun/3dhouse_01.jpg


А ось в Університеті Південної Каліфорнії вже тривалий час розроблюють і навіть мають готовий прототип такого пристрою, що дозволяє будувати хоч і невеликі, поки що, але справжні будинки та ще й із неймовірною швидкістю, приблизно за добу!

agrosoft.com.ua/myimages/fun/3dhouse_02.jpg


Крім основного застосування, новий принтер примірюють для можливості швидкого створення будівель на космічних супутниках та інших планетах. Адже відносно невелика вага (десь 250 кг) не має бути перешкодою для транспортування механізму.

agrosoft.com.ua/myimages/fun/3dhouse_03.jpg


Теоретично, цей автомат дозволяє будувати не лише маленькі одноповерхові будиночки, але навіть багатоповерхівки! Для цього, ще під час зведення стін, він залишає у них спеціальні точки власного монтування, щоб підійматися догори (поки не зовсім зрозуміло чи він зможе це робити цілком самостійно, чи все ж потрібна людська допомога для підіймання). Звісно, самі по собі стіни також не обов`язково монолітні, а можуть мати канали для електрики, вентиляції тощо, які закладаються на етапі проектування.

Загалом, принцип 3D друку зрозумілий, але це краще побачити:
 
metodist
Спеціально для українців, яким доводиться вислуховувати російські закиди, щодо меншовартості України, 10 фактів про так званого "старшого брата":

1. Державу з назвою - Московія цар Петро І перейменував в Росію аж у XVIII столітті, в 1721 році.

2. Плем'я Мокші назвало свою річку Москва, а переклад цієї назви з мови Мокші звучить як "брудна вода". Будь-які інші мови Світу не можуть перекласти слово Москва. А слово "кремль" - татарське і означає укріплення на височині.

З. У середині ХVI століття всі картографи Європи писали і проводили кордон Європи уздовж кордонів Русі (Русь - це територія нинішньої України!), а Московія - улус, зі своїми фінськими народами, завжди була складовою Орди і її Європа справедливо відносила до Азії.

4. Московія (Росія) платила данину Кримському Хану (!!!), своєму суверену і господарю, який був правонаступником Золотої Орди, аж до 1700 року. Цар Московії зустрічав кримського посла на Поклонній горі, садив його на свого коня, сам пішим, під узду, вів коня з кримським послом в Кремль, садив його на свій трон і вставав перед ним на коліна!

5. У 1610 році, в Московії на Борисі Годунові (мурза Гудун) закінчилася династія Ченгізидів (родичі Чингісхана) і на трон звели Олексія Кішку з фінського роду Кобили, а при вінчанні його на Царство церква дала йому прізвище Романов, нібито прибув з Риму правити Московією!

6. Катерина ІІ, після окупації останньої вільної Руської держави - Великого Князівства Литовського (тер. Білорусі) в 1795 р., своїм наказом веліла назвати угро-фінські племена Московії якимись великоросами, а українців - справжніх русичів - малоросами!

7. Ніхто і ніколи не бачив в оригіналі договір про возз'єднання між Московією та Україною, нібито підписаний Б. Хмельницьким і Царем О. Романовим!

8. Вже кілька століть археологи Московії шукають артефакти які б підтверджували достовірність Куликовської битви, але поки безуспішно, от тільки байку про перемогу Д. Донского над Мамаєм виспівують досі, на всі голоси!

9. Псковська, Новгородська, Смоленська області Росії - це колишні слов'яно-руські Князівства і до угро-фінської Московії не мали ніякого відношення, поки Московія-Орда не окупувала їх у 1462, в 1478 і в 1654 роках. А в інших областях РФ (Московії) ніколи не мешкали слов'янські племена і народи.

10. Золота Орда і її дочка Московія - це єдині країни світу, які тримали за рабів власний народ. Це і пояснює вічну відсталість багатої на природні копалини Московію від порівняно обділених на природні ресурси європейських країн. Адже ефективність роботи вільних людей набагато вище, ніж рабів ...
 
kot2007
У чому різниця між Майданом і тим, що відбувається сьогодні на сході нашої країни? Ніби, і там і там мітинги, люди в масках, купа шин, барикади, чай-бутерброди...

Ось у чому різниця:


agrosoft.com.ua/myimages/narod_perevorot.jpg
 
metodist
15 серйозно-гумористичних життєвих принципів, які працюють

1. Аксіома Кана і Орбена:
Якщо ніщо інше не допомагає, прочитайте, нарешті, інструкцію!

2. Закон Янга:
Всі великі відкриття робляться помилково.

3. Закон Мескімена:
Завжди не вистачає часу, щоб виконати роботу як треба, але на те, щоб її переробити, час знаходиться.

4. Восьме правило Фінгейла:
Робота в команді дуже важлива. Вона дозволяє звалити провину на іншого.

5. Наслідок Лермана:
Вам завжди буде не вистачати або часу, або грошей.

6. Закон наукових досліджень Мерфі:
На захист своєї теорії завжди можна провести достатню кількість досліджень.

7. Спостереження Етторе:
Сусідня черга завжди рухається швидше.

8. Закон Сегала:
Людина, що має один годинник, твердо знає, котра година. Людина, що має кілька годинників, ні в чому не впевнена.

9. Правило взаємозалежності Річарда:
Те, що ви зберігаєте досить довго, можна викинути. Як тільки ви щось викинете, воно вам знадобиться.

10. Ковбасний принцип:
Тим, хто любить ковбасу і поважає закон, не варто бачити, як робиться те й інше.

11. Постулат Харріссона:
На кожну дію є рівна їй протидіюча критика.

12. Закон професійної практики Дрю:
Хто платить менше всіх, більше всіх скаржиться.

13. Закон Ван Роя:
Нерозламна іграшка корисна для того, щоб ламати нею інші.

14. Закон пошуку:
Починати пошуки треба з самого невідповідного місця.

15. Банановий принцип:
Якщо ви купили нестиглі банани, то до моменту дозрівання їх вже не залишиться. Якщо ви їх купили стиглими, банани зіпсуються до того, як їх встигнуть з’їсти.
 
Jump to Forum