АгроСофт ::: автоматизація бухгалтерського обліку
Navigation
Sign In
Enter Email or Username

Password



Not a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
Forum Threads
Latest Articles
Інформація
Наші контакти

Контакти

Директор
тел. (0432) 46-63-49


Фінансовий відділ
тел. (0432) 57-31-12


Відділ обслуговування
тел./факс (0432) 46-17-40
тел. (0432) 46-63-49  
  (097) 099-66-85
  (063) 288-54-49
  (066) 513-24-38

e-mail: servise@agrosoft.com.ua

Регіональний представник

ФОП Лебеда Володимир Петрович
тел. (0432) 57-31-12

e-mail: agrosoft@ukr.net
свідоцтво платника ЄП
витяг для платника ЄП
свідоцтво ЄДР

Регіональний представник

ФОП Шило Сергій Володимирович
тел. (044) 383-18-72
 моб. (097) 579-27-93,
        (066) 764-33-07,
        (063) 906-41-88,
       ----------------
        (050) 988-63-85,
        (063) 804-98-29,
       (096) 401-53-93

e-mail: agrosoft@email.ua
свідоцтво платника ЄП
свідоцтво ЄДР
витяг з ЄДР *

АгроСофт рекомендує
View Thread
 Print Thread
Як вам Євробачення???
Programmer
Нас засудили! Ми найкращі !!!
 
metodist
Ну нічого так... Я взагалі-то вболівав за Вірменію. Sad Радий, що Білана третього разу вже не побачимо Grin
 
kot2007
Классно! Нехай тепер Росія шукає гроші на проведення конкурсу в себе наступного року, а нам друге місце - в самий раз: нас визнали, і платити за це не треба Pfft (маю на увазі державні кошти)
 
Programmer
Цікавий ракурс. Frown

Можливо котику ти й правий. Такі заходи зазвичай приносять доволі відчутний шматок прибутку в бюджет крайни-організатора, але це не про нас. В нас гроші потратять державні, а прибуток отримають приватні особи.

Ото таке.
 
kot2007
Ще цікавіший ракурс Frown . Адже я мав на увазі саме пошук коштів на початку, бо невідомо скільки там буде туристичного прибутку потім, а от спочатку треба потратитись і на головний зал, і на побудову готелів, і на розвиток інфраструктури, і ще багато чого. Тож країна-організатор, перш за все, повинна мати певний стартовий капітал і не дуже розраховувати на прибуток, а лише на авторитет, причому за умови якісного проведення заходу.
 
TopManager
Все це Євробачення - сплошна політика.
Цікаво, що в цьому році (і це визнали всі експерти) Росії вдалося купити навіть голоси прибалтійців, не кажучи про всі інші країни бувшого соцтабору.
Так от, перемога Білана була досить ретельно підготовлена (вже до початку концерту він був перший у букмейкерських конторах), хоча експерти і журналісти поставили його і так звану "збірну Росії" тільки на восьме місце.
Вважаю, що на конкурсі були й значно кращі виступи.Frown
 
Tublikarnya
Я повністю згодна з тим, що теперішнє Євробачення надто заполітизоване,
але що я вам скажу, так це те, що хоч нашу Ані я й не дуже люблю, проте від Білана у мене починається прямо-таки нетравлення та нудота! Та національна гордість таки пробирає - все-таки друге місце!! Це вам не небудь!
Смейся - и с тобой вместе будет смеяться весь мир. Плачь - и ты будешь плакать в одиночестве.
 
Programmer

Quote

Та національна гордість таки пробирає


Особливо на фоні нашої хвутбольної збірної...
Хай їм грець Angry
 
kot2007
Ось і дожили ми (і ледве пережили Sad ) до Євробачення 2009... Під час голосування у мене було лише одне слово для характеристики - ШОК. Ніби все перевернулося з ніг на голову. Наша команда підготувала дуже якісне шоу, картинка була просто супер, стільки енергії лилося зі сцени, цікаві трюки, гарний вокал... На тлі інших виконавців виступ України можна було вважати еталоном. Впевнений був, що, принаймні, у п'ятірку лідерів точно вийдемо, а взагалі розраховував на 2-3 місце (шоу все-таки має політичне забарвлення, від чого Україні сподіватися на перемогу не варто). Але настав час голосування... і стало складатися враження, що чогось не розумієш... щось не так як має бути...
До цього часу не можу знайти пояснення тому, що відбулося. Можливо, так вплинули нові правила конкурсу (голосування суддів, а не лише країн)? Теж, між іншим, цікаве питання. Так і хочеться запитати: навіщо? і доки? будуть змінюватися правила. Країни-засновники хочуть будь-що перемагати? Чи є більш прозаїчна фінансова ціна питання? А може вплинуло щось інше на результат... Як би там не було - не розумію...
 
metodist
Так, схоже, ніби "вказали на своє місце"... Ось тільки не зрозуміло за що?
Журналісти постійно висловлюються в дусі "цього року європейським країнам сподобався простий хлопець з його веселою пісенькою". Але при цьому забувають про змінені правила голосування... Цього року, як ніколи, було видно політичність Євробачення. А ще не потрібно забувати хто був господарем дійства і скільки на він на це витратив...
Коротше - дуже шкода і гірка образа...
 
Programmer
Дійсно, згоден з Вами. Енергетика виступу Світлани видалася і мені найcильнішою. Все було яскраво, та доволі гармонійно. Але... Не забувайте - ми з вами є зацікавленою стороною. Те що сподобалося нам не обов`язково має подобатися іншим. І головне. Зверніть увагу хто за нас проголосував, ті хто не мерзли взимку (вірмени, азербайджан) та Польща. Навіть Португалія з великою кількісттю наших заробітчан віддала десятку Молдові, тоді як своїм - гедз. А ще рік назад все було навпаки.
Edited by Programmer on 18-05-2009 13:56
 
Programmer
Вєчєр перестайот бить томним. Grin

Скандал! Результаты "Евровидения" могут изменить

Quote

Украина поставила Насте Приходько 0 баллов. В прямом эфире официально объявили 8 баллов. Финальные оценки могут быть пересмотрены.


http://mignews.com.ua/articles/352907...52907.html

Он воно як...
 
metodist
Оце так! Дожилися... Ну-ну, подивимося, що з цього вийде...
Між іншим є ще одна цікава новина:
http://ua.korrespondent.net/showbiz/8...biz/840540
 
kot2007
Як Вам такий погляд на глобалізацію? Smile
"На цьогорічному конкурсі Євробачення у Москві, ведучими якого були татарка та єврей, результати за Росію оголошувала прибалтійська акторка, коментував болгарин, а співала, нарешті знайшовши хоч яку-небудь можливість виступити, українка, перемогу отримав норвезький білорус."
 
Programmer
Гы -гы
http://www.eblog.ru/index.php?newsid=...ewsid=4865
 
Programmer
Оце да! Оце знахідка!

http://www.youtube.com/watch?v=zm0Sn7...m0Sn7SGQIw

Дивитись обов`язково до середини. Все стане зрозуміло в другій половині Grin
 
metodist
Ну, там взагалі-то справа й так написано що й до чого... Але таки подивився до кінця. Якщо чесно, то не зрозумів. Якби ще дійсно якісно вийшло після перемотування навпаки та й щоб це була повна пісня, а так дурня поваляли (і в прямому і в переносному значенні) а толку ніякого. Особисто мені з того "шоу" лише дівчина сподобалася Wink
 
Programmer
Незнаю... я навіть задом наперед впізнав пісню. Мені дуже сподобалось. Якщо хтось не помітив там не тільки співак співав задом наперед, там ще й гітаріст грав задом наперед, а це я вам скажу не аби що. А танці? Ви помітили що співак щей танцював задом наперед? І рибаки вудками задом наперед махали Grin І взагалі кожна деталь в кліпі має свій підтекст.

Та що там казати - одні рблять інші критикують Cool
 
metodist
Та помітно там усе, і те що гітарист грає навпаки і інше, але скільки сил не вкладай у дурницю, дурницею це й залишиться. Ну, от хоча б кидання торби з водою? Якщо там конфеті та колу ще якось можна з натяжкою віднести до розряду "спецефектів", то цей момент взагалі позбавлений сенсу як у прмому перегляді так і в зворотньому. Автору цього трюку так і хочеться сказати "убейся ап стену".
І що значить "роблять"? От не позбавлений таланту хлопець взяв і написав гарну пісню, а ці "приколісти" над нею познущалися. Нехай би самі створили хіт (хоч нормальний, хоч задом наперед, але власний)!
 
Programmer

Quote

metodist надіслано:
Та помітно там усе, і те що гітарист грає навпаки і інше, але скільки сил не вкладай у дурницю, дурницею це й залишиться. Ну, от хоча б кидання торби з водою? Якщо там конфеті та колу ще якось можна з натяжкою віднести до розряду "спецефектів", то цей момент взагалі позбавлений сенсу як у прмому перегляді так і в зворотньому. Автору цього трюку так і хочеться сказати "убейся ап стену".


Цей трюк виконано навмисне щоб оформити перехід від куплету до приспіву. Все дуже гарно продумано. Кожен рух має свій сенс. Видно що хлопці готувалися не один тиждень до постановки цього відео.
До речі і спалення папірця і конфетті і всі інші трюки без виключення зроблені для демонстрації того, що все було зроблено саме в зворотньому напрямку, а не навпаки.

Quote

metodist надіслано:
І що значить "роблять"? От не позбавлений таланту хлопець взяв і написав гарну пісню, а ці "приколісти" над нею познущалися. Нехай би самі створили хіт (хоч нормальний, хоч задом наперед, але власний)!


А пісня Рибака - повна лажа, що і демонструють своїм твором хлопці. Ще на початку літа з кожної мобілки лунала ця примітивна мелодія і вже через пару тижнів вона пропала, тому що більше витримати неможливо, вибачте, тошнить від цього примітиву.
Edited by Programmer on 28-07-2009 12:37
 
Jump to Forum